<
Tarjoan henkilökohtaisten vaatimusten ja lähtötason perusteella muokattuja personal training -palvelukokonaisuuksia eri tarpeisiin. Jokainen valmennuskokonaisuus antaa raamit valmennukselle, mutta itse valmennus toteutetaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Kaikki valmennuspakettini sisältävät alkuhaastattelun, jossa kartoitetaan asiakkaan nykytila ja tavoitteet. Alkutapaaminen ja tilannekartoitus ovat aina ilmaisia, eivätkä ne sido sinua mihinkään! Jokainen valmennuspaketti sisältä myös täyden tyytyväisyys- ja tulostakuun. Mikäli tekemisen meininki tai saavutettu tulos ei miellytänua, saat rahasi takaisin.

Tältä sivulta löydät tietoa valmennuskokonaisuuksista, valmennuspakettien sisällöistä sekä hinnoista. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan juuri sinulle parhaiten sopiva etenemistapa kohti kovaa kuntoa ja hyvinvointia.

KUNTOSALI- JA KOTIOHJAUKSET

Teen myös henkilökohtaisesti sinun tarpeisiisi suunniteltuja treeni- ja jumppaohjelmia. Toteutan myös kattavat kuntotestaukset, jos haluat kartoittaa suorituskykysi nykytilan ja seurata kehittymistäsi. Onko sinulla jo harjoitusohjelma tai onko jokin treenaamisen osa-alue, johon haluaisit lisävalaistusta ja ammattilaisen ohjausta? Näihin tarkoituksiin sopivat yksittäiset ohjauskerrat, jotka toteutetaan sinulle parhaiten sopivassa paikassa, esimerkiksi kotonasi tai kuntosalilla.

Valmennuspaketit Hinta
Kotijumppaohje55 €
Kuntosaliohjelma40–95 € *
Kuntosali- / kotiohjaus90 €
Kuntotestaus120 € (uusintatestit 55 €)
Taukojumppaohje töihin (työnkuva huomioituna)55€

* riippuen tavoitteiden asettamasta ohjelman laajuudesta / viikkojaosta

RAVINTOSUUNNITELMAT JA -OHJAUKSET

Ruokavaliolla on valtavan suuri merkitys kaikessa fyysisessä kehittymisessä, oli tavoitteena sitten lihasmassan kasvatus, painonpudotus tai parempi aika maratonilla. Huhkiminen kuntosalilla on lähes turhaa, mikäli asiat keittiössä ovat retuperällä. Minä teen sinulle henkilökohtaisesti suunnitellun ruokavalion, joka ottaa huomioon aktiivisuustasosi ja tavoitteesi. Annan tarvittaessa myös ohjausta ruokavalioon liittyen, ideoita sen variointiin ja käytännön vinkkejä ruokavalion noudattamiseen arjessa.

Kuukausihinnoiteltu ruokavalio-ohjaus on tarkoitettu sinulle, jolla on tavoitteena saada aikaan suurempi ja pysyvä muutos ruokailutottumuksiisi. Se pitää sisällään ruokapäiväkirja-analyysin, jonka pohjalta laaditaan etenemissuunnitelma kohti tavoiteruokavaliota. Ruokavaliota päivitetään pienin kivuttomin askelin kohti terveellistä ja suositusten mukaista, näin ohjelman noudattaminen on helppoa ja muutoksesta saadaan pysyvä. Jakson aikana olen aina tavoitettavissa antamaan ohjausta ja neuvoja, pidän myös aktiivisesti huolen, että ohjelmaa noudatetaan.

Valmennuspaketit Hinta
Ruokavalio-ohjaus430 €/kk
Ravintosuunnitelma (sis. ruokapäiväkirja-analyysin)140 €
Ravinto-ohjaus (ravintosuunnitelman pohjalta)90 €

Trainer4You European Register of Exercise Professionals Facebook/PTRatus