Tarjoan henkilökohtaisten vaatimusten ja lähtötason perusteella muokattuja personal training -palvelukokonaisuuksia eri tarpeisiin. Jokainen valmennuskokonaisuus antaa raamit valmennukselle, mutta itse valmennus toteutetaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Kaikki valmennuspakettini sisältävät alkuhaastattelun, jossa kartoitetaan asiakkaan nykytila ja tavoitteet. Alkutapaaminen ja tilannekartoitus ovat aina ilmaisia, eivätkä ne sido sinua mihinkään! Jokainen valmennuspaketti sisältä myös täyden tyytyväisyys- ja tulostakuun. Mikäli tekemisen meininki tai saavutettu tulos ei miellytänua, saat rahasi takaisin.

Tältä sivulta löydät tietoa valmennuskokonaisuuksista, valmennuspakettien sisällöistä sekä hinnoista. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan juuri sinulle parhaiten sopiva etenemistapa kohti kovaa kuntoa ja hyvinvointia.

Pienryhmävalmennukset toteutetaan osittain pienessä porukassa ja osittain henkilökohtaisessa ohjauksessa. Ryhmässä on voimaa, ja muiden tsempillä ja kannustuksella saavutat huikeita tuloksia. Pienryhmävalmennukset toteutetaan siten, että ne soveltuvat kaikille osallistujille, lähtötasosta riippumatta. Henkilökohtaisessa osuudessa keskitytään osa-alueisiin, jotka on asiakkaan kanssa yhdessä havaittu tärkeimmiksi. Kussakin harjoituksessa teho määräytyy yksilöllisen tason mukaan. Treenit toteutetaan pääasiallisesti kuntosaliympäristössä (kuntosaliharjoittelu, kuntopiirit ym.) ja erilaisina kävely-/juoksulenkkeinä. Harjoituksissa on vaihteleva sisältö ja treeneistä osa voi olla erilaisia lajikokeiluja tai teemaharjoituksia.

Valmennuspaketit Hinta
Ryhmällä rähinäksi (3 kk)235 €/kk
Yhdessä eteenpäin (6 kk)165 €/kk
Porukalla pysyviin tuloksiin (12 kk)95 €/kk

RYHMÄLLÄ RÄHINÄKSI

3 kk:n pienryhmävalmennus SUOSIKKI!

Ryhmällä rähinäksi -pienryhmässä pääset napakasti alkuun ja kohti tavoitteitasi. Intensiivinen harjoittelutahti pitää huolen, että tulosta syntyy. Tämän valmennuksen jälkeen voit siirtyä 6 kk:n tai 12 kk:n valmennuspaketteihin. Pidemmissä kokonaisuuksissa ohjattuja harjoituksia on hieman harvemmin, ja sinulle jää aikaa myös omaehtoiselle harjoittelulle. Vaihtoehtoisesti voit jatkaa uudella 3 kk:n jaksolla ja samalla intensiivisellä harjoittelutahdilla valmentajan ohjauksessa ja ryhmän kannustuksesta nauttien.

Valmennuspaketti sisältää:

YHDESSÄ ETEENPÄIN

6 kk:n pienryhmävalmennus

Oman liikuntaharrastuksen lisäksi saat Yhdessä eteenpäin -valmennuksessa ohjattua harjoittelua ja ryhmän tukea tekemiselle. Paketti sopii myös liikuntaa vasta aloittelevalle, joka haluaa edetä pienin askelin, mutta pitkäjänteisesti. Harjoittelutahti ei ole yhtä tiivis kuin 3 kk:n valmennuksessa, mutta harjoitusmäärällä ylläpidetään jo saavutettuja tuloksia. Valmennusta voikin täydentää omilla harjoituksilla, jolloin saavutettavat tulokset ovat entistä suuremmat. Tämä paketti sopii hyvin 3 kk:n valmennuksen jatkoksi, kun liikunnallinen elämä alkaa olla jo osa arkea etkä kaipaa jokaiseen treeniin vauhdittajaa.

Valmennuspaketti sisältää:

PORUKALLA PYSYVIIN TULOKSIIN

12 kk:n pienryhmävalmennus

Kun haluat tehdä liikunnasta osan elämää, tämän valmennuksen avulla varmistat liikuntarutiinien säilymisen hienon aloituksen jälkeenkin. Porukalla pysyviin tuloksiin -pienryhmävalmennusta suositellaan täydennettävän omilla harjoituksilla, jotta saavutettavat tulokset ovat riittäviä. Valmennus sopii hyvin jatkoksi 3 kk:n tai 6 kk:n valmennukselle, kun liikunnallinen elämä alkaa olla jo osa arkea etkä kaipaa jokaiseen treeniin vauhdittajaa.

Valmennuspaketti sisältää:

Trainer4You European Register of Exercise Professionals Facebook/PTRatus