Tarjoan henkilökohtaisten vaatimusten ja lähtötason perusteella muokattuja personal training -palvelukokonaisuuksia eri tarpeisiin. Jokainen valmennuskokonaisuus antaa raamit valmennukselle, mutta itse valmennus toteutetaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Kaikki valmennuspakettini sisältävät alkuhaastattelun, jossa kartoitetaan asiakkaan nykytila ja tavoitteet. Alkutapaaminen ja tilannekartoitus ovat aina ilmaisia, eivätkä ne sido sinua mihinkään! Jokainen valmennuspaketti sisältä myös täyden tyytyväisyys- ja tulostakuun. Mikäli tekemisen meininki tai saavutettu tulos ei miellytänua, saat rahasi takaisin.

Tältä sivulta löydät tietoa valmennuskokonaisuuksista, valmennuspakettien sisällöistä sekä hinnoista. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan juuri sinulle parhaiten sopiva etenemistapa kohti kovaa kuntoa ja hyvinvointia.

Tie maksimaalisiin tuloksiin!

Henkilökohtaisessa valmennuksessa asiakas on valmentajan huomion keskipisteenä ja saa parasta mahdollista valmennusta juuri niihin asioihin, jotka on yhdessä nähty tärkeimmiksi. Valmennuksen sisältö muokataan jokaisen asiakkaan nykytilanteeseen ja tavoitteisiin sopivaksi. Yksilövalmennus tarjoaa huikeat mahdollisuudet saavuttaa kovatkin tavoitteet.

Valmennuspaketit Hinta
Kehityksen kolme kuukautta (3 kk) 445 €/kk
Painonhallinnan puolivuotinen (6 kk) 235 €/kk
Vetreä vuosi (12 kk) 135 €/kk
V.I.P.-training (12 kk) 1 120 €/kk
Rasvan tiristelyä 89 €/kg
Alkuräjähdys treenaamiselle 449 €
Treenikokeilu (harjoitusohjelma ja 45 minuutin ohjauskerta) 89 €

KEHITYKSEN KOLME KUUKAUTTA

3 kk:n yksilövalmennus SUOSIKKI!

Kehityksen kolme kuukautta on oikea valmennuspaketti sinulle, jos Tämän valmennuksen jälkeen on suositeltavaa jatkaa muissa valmennuspaketeissa (6 kk:n tai 12 kk:n valmennukset, joissa tapaamisia on hieman harvemmin), jotta hyvin alkanut liikunnallinen elämäntapa saadaan ylläpidettyä. Myös 3 kk:n valmennuksia voidaan jatkaa ensimmäisen kauden jälkeen, siten saadaan pidettyä yllä intensiivistä treenaamista.

Valmennuspaketti sisältää:

PAINONHALLINNAN PUOLIVUOTINEN

6 kk:n yksilövalmennus

Painonhallinnan puolivuotinen -valmennuspaketissa muutetaan reippaasti alkanut liikkuminen ja terveelliset elämäntavat osaksi arkirutiineja säännöllisten tapaamisten ansiosta. Näin tekemiseen saadaan pitkäjänteisyyttä. Paketti sopii myös konkareille, jotka haluavat valmentajan tsemppaamaan treeneissä kaikki mehut irti itsestään, tai jotka haluavat vaihtelua normaaliin tekemiseen ja päivityksiä harjoitustekniikoihin.

Valmennuspaketti sisältää:

VETREÄ VUOSI

12 kk:n yksilövalmennus

Vetreä vuosi -valmennuksella varmistetaan jo saavutettujen hienojen tulosten säilyminen ja oikealla liikunnan tiellä pysyminen. Suuremmissa elämäntapamuutosprojekteissa pitkäjänteinen tekeminen on välttämätöntä, ja juuri siihen tarkoitukseen tämä valmennuspaketti on suunniteltu.

V.I.P.-TRAINING

12 kk:n yksilövalmennus

Kuntoilun Ferrari on nyt saatavilla! V.I.P.-training on oikea valmennuspaketti sinulle, jos haluat jokaisesta harjoituksesta täyden hyödyn irti ja haluat saavuttaa parhaan mahdollisen kehittymisen. Valmennus sisältää kaiken, mistä kokonaisvaltainen treenaaminen ja hyvinvointi koostuu. Tämän valmennuspaketin avulla kovimmistakin tavoitteistasi tulee totta! Paketti sopii suorituskyvyn maksimointiin, painonpudottamiseen, kehonmuokkaukseen, lihasmassan kasvattamiseen, kiinteytymiseen tai säännölliseen liikkeessä pysymiseen. Olipa tavoitteesi sitten pudottaa reilusti painoa tai kehittää lihasmassaa ja saavuttaa timmi ulkonäkö, tässä valmennuksessa onnistut.

Valmennuspaketti sisältää:

 *Harjoitusmäärä riippuu harjoitusjaksosta. Keskimäärin kolme ohjattua harjoitusta viikossa.
**Liikuntapaikkamaksut tarkoittavat kustannuksia, kun harjoitukset toteutetaan poikkeavissa liikuntapaikoissa.

RASVAN TIRISTELYÄ KILOHINNALLA

Rasvan tiristelyä kilohinnalla -valmennuspaketti on uudentyyppinen valmennuskokonaisuus, jossa maksat vain saavutetuista tuloksista. Paketti sopii sinulle, jos tavoitteenasi on ensisijaisesti pudottaa painoa ja karistaa rasvaa. Valmennus on tarkoitettu henkilöille, joiden painoindeksi on yli 30 ja joilla on tavoitteena reilu painonpudotus. Valmennusjakson kesto määräytyy asiakkaan tavoitteen mukaan (minimissään 3 kk). Tarkoituksena on päästä painonpudotuksessa hyvään vauhtiin ja siirtyä myöhemmin toiseen valmennuskokonaisuuteen tai omatoimiseen harjoitteluun, joka tähtää saavutetun painon hallintaan.

Valmennuspaketti sisältää alkuun:

Alkuaskelten jälkeen valmennus jatkuu osittain etävalmennuksena (puhelin + sähköposti) ja osittain valmennustapaamisina. Ohjattuja harjoituksia pidetään 1–2 kertaa kuukaudessa, tarvittaessa useammin.

ALKURÄJÄHDYS TREENAAMISELLE

Alkuräjähdys treenaamiselle -valmennuspaketti on sopiva paketti sinulle, jos haluat treenata itsenäisesti, mutta kaipaat suuntaviivat ja ammattilaisen ohjeet tekemiselle.

Valmennuspaketti sisältää:

TREENIKOKEILU

Kiinnostaisiko sinua kokeilla, miltä tuntuu harjoitella PT:n ohjauksessa, mutta et ole vielä varma haluatko sitoutua pidempiin valmennuksiin? Tai kiinnostaisiko sinua kuntosaliharjoittelu, mutta uuteen ympäristöön tutustuminen yksin jännittää? Jos vastasit kyllä yhden tai kaksi kertaa, Treenikokeilu-valmennuspaketti on se mitä etsit!

Kokeilupaketti sisältää kuntosaliohjelman ja kuntosaliohjauksen (45 min), jonka aikana tutustutaan kuntosaliharjoitteluun ja harjoitusohjelman liikkeisiin ja kuntosalilta löytyviin laitteisiin. Jos olet jo konkari salillakävijä, voidaan harjoituksen aikana hioa suoritustekniikoita entistä paremmiksi tai keskittyä raakaan treenaamiseen.

Trainer4You European Register of Exercise Professionals Facebook/PTRatus